N59

Denk mee over een duurzame N59

De N59 willen we zo duurzaam mogelijk met elkaar gebruiken en inrichten. Dat sluit niet alleen aan bij de duurzame ambities van ‘Energy Island’ Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland, maar ook bij die van de provincies en Rijkswaterstaat. Vanuit het projectteam werken we al aan de nodige duurzaamheidsmaatregelen. Maar we zoeken nog meer ideeën voor duurzame innovaties en maatregelen. Denkt u met ons mee? U kunt uw idee(ën) hieronder tot 20 maart indienen. Onder de inzendingen verloten we drie VVV-bonnen ter waarde van € 35,=.

Uit alle inzendingen kiest ons duurzaamheidsteam een aantal kansrijke ideeën. Vervolgens onderzoeken we of we deze kunnen opnemen in het uitvoeringsprogramma van de N59. Hiervan houden we u uiteraard op de hoogte.

We zijn op zoek naar ideeën die de weg zelf, de directe omgeving ervan of het gebruik van de weg duurzamer maken. Denk bijvoorbeeld aan circulaire materialen voor bewegwijzering, carpooling voor werknemers, een mogelijkheid creëren voor het verduurzamen van het wagenpark van bedrijven met voldoende laadinfrastructuur langs de N59 of het aantrekkelijker maken van alternatieven als de (elektrische)fiets en het OV.

Hier beoordeelt ons duurzaamheidsteam op:

  • Binnen een jaar uit te voeren
  • Innovatief en duurzaam
  • Gekoppeld aan de N59 (de fysieke omgeving of het gebruik van de weg)

 

Uw bijdrage

Hoe denkt u dat de N59 of het gebruik ervan duurzamer kan worden? Beschrijf hieronder uw idee. Het is ook mogelijk om een document (maximaal 10 mb) te uploaden.

Heeft u meerdere ideeën? Die zijn van harte welkom! U kunt deze een voor een indienen door na het verzenden van een idee in het volgende scherm te kiezen voor ‘Nog een idee indienen’.


Bestand

Code


Wilt u ook uw naam en e-mailadres met ons delen? We gebruiken dit uitsluitend voor de doelen waarvoor u hieronder toestemming kunt geven.

Naam


E-mailadres


Ja, ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens om benaderd te worden over mijn idee(ën) rondom de N59 door de samenwerkende partijen of aan deze partijen verbonden dienstverleners.

Ja, ik ontvang in de toekomst graag de nieuwsbrief over de verbeteringen aan de N59

Ja, ik verklaar dat het door mij ingediende idee (de door mij ingediende ideeën) door mijzelf zijn bedacht en geef de samenwerkende partijen toestemming om dit idee (deze ideeën) eventueel te gebruiken.

> Inzenden